(044) 221-38-98 Зворотній дзвінок
Главная / ЗМІ / В Ізраїлі проведена презентація житлових комплексів компанії «Really Building»
Назад
30 July 2019
В Ізраїлі проведена презентація житлових комплексів компанії «Really Building»

У цьому році в Україні відбулася подія державного значення – представники нашої влади і Ізраїлю підписали Угоду про зону вільної торгівлі між двома країнами. Починаючи з 21.01.2019 року, зазначена угода відкрила можливості українському бізнесу, а саме: розширити ринок збуту, приділити увагу розвитку і модернізації власного виробництва.

Представники бізнес-спільноти очікували даного узгодження про вільну торгівлю з 2013 року, тому з січня поточного року столичний девелопер «Really Building» і ізраїльська компанія «Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD» підписали меморандум про співпрацю. А вже в липні провели планову презентацію об’єктів нерухомості для зацікавлених клієнтів Ізраїлю. За участю генерального директора компанії «Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD», керівника департаменту нерухомості «Really Building», керівника юридичного департаменту «Really Building».

Протягом двох днів у приміщенні бізнес-центру Тель-Авів, всі бажаючі мали можливість ознайомитися з інвестиційно-будівельним портфелем компанії, а саме: ЖК «4U» (г. Киев, ул. Ак.Булаховского, 2), ЖК «Aquamarine» (м.Українка, пр-т Дніпровський, 27) та ін.

Також, бажаючі спілкувалися з представниками обох компаній і отримували відповіді на всі хвилюючі питання: предметного і юридичного характеру.

Завершуючи зустріч генеральний директор компанії «Y.N.SIMPLE INVESTMENT LTD», зазначив: «Співпраця з Україною на даний момент складає позитивне враження. Наше спільне завдання – розвіяти сформований стереотип і довести, що Україна безсумнівно володіє інвестиційним потенціалом».

Це звичайно збіг обставин, але дуже приємно, що відразу після проведення презентації, новий президент України – Володимир Зеленський ініціював програму по залученню іноземних коштів. Звертаючись у своїй промові до іноземним бізнесменам і землякам, які живуть за межами країни, він зазначив, що Україна є інвестиційно привабливою, з досить потужним потенціалом, яка готова змінюватися і розвиватися. Можна зробити висновок, що тема актуальна, цікава і перспективна!

Як зазначив керівник «Really Building»: «Залучення іноземних інвестицій – це ініціатива Президента, і ми впевнено крокуємо цим шляхом!»