(044) 221-38-98 Зворотній дзвінок
Главная / Інвестори з Ізраїлю високо оцінюють привабливість об’єктів Really Building
Назад
6 September 2021
Інвестори з Ізраїлю високо оцінюють привабливість об’єктів Really Building

Частка іноземних інвесторів, зокрема з Ізраїлю, в проектах будівництва житлової нерухомості «Really Building» досягає 30%. Такий високий рівень довіри з боку іноземних інвесторів свідчить про високу якість проектів, стабільні темпи будівництва і високої рентабельності проекту.

Про це заявила комерційний директор компанії «Really Bulding» Анна Мурашенко. «Іноземний інвестор – це самий скрупульозний інвестор, який завжди буде перевіряти всі багато разів. «Really Building» веде бізнес відкрито і прозоро. Всі комфортно і зрозуміло. І інвестори високо це цінують. По деяких об’єктах до 30% інвесторів – це іноземці, зокрема, інвестори з Ізраїлю. Те, що не тільки українські інвестори стають нашими партнерами, а й іноземці, які можуть інвестувати в будь-яку країну світу – для нас це високий показник нашої ефективності »- зазначила А. Мурашенко, додавши, що такі показники на ринку нерухомості позитивно позначаються на тенденції до підвищення інвестиційної привабливості країни в цілому.

А. Мурашенко зазначила, що інтерес ізраїльських інвесторів до української нерухомості буде продовжувати рости. Цьому свідчить і те, що на території Ізраїлю вже проходять спеціалізовані інвестиційні заходи присвячені ринку нерухомості України. Так 26 жовтня в Тель-Авіві пройде Перша Бізнес-презентація нерухомості в Україні для ізраїльських інвесторів, організована Global Israeli Initiative спільно з UkraineInvest і Посольством України в Державі Ізраїль.

Чим саме інвестиції в житлове будівництво на території України зацікавили ізраїльських інвесторів розповів власник і генеральний директор ізраїльської інвестиційної компанії «Simple Investment Ltd», адвокат Ігор Йоффе.

«Все почалося з того, що ми помітили потреба ізраїльських інвесторів знаходити нові країни для інвестиційних проектів. Тому що в Ізраїлі останні 14-15 років ціни піднялися більш ніж на 100%. Відповідно інвестиція в Ізраїль стала менш вигідна », – заявив І. Йоффе.

За його словами, інвестиції в житловий фонд Ізраїлю, як правило, приносять пасивний дохід в діапазоні від 2,3% до 2,7% річних. Відповідно ізраїльські інвестори почали вивчати ринки Європи, Америки, Канади та інших країн світу, де прибутковість вище. Аттрактивность України в цьому плані була обумовлена ​​привабливістю з інвестиційної точки зору (адже прибутковість в аналогічних інвестиціях в Україні набагато вище), а також зручним місцем розташування – інвестори протягом декількох годин можуть самі прилетіти до Києва і проконтролювати хід будівництва. Зараз в Україні для ізраїльтян надається повний комплекс послуг, пов’язаний з інвестиціями. Це повний супровід при угоді від юридичної і фінансової частини, контролю будівництва і аж до реалізації ремонтів, а також управління об’єктом після введення будинку в експлуатацію та пошуку орендарів.

«Ізраїльські інвестора можуть не виходячи з дому, з одного боку – отримати повну інформацію і повний комплекс послуг, а з іншого боку – можуть в будь-який момент, коли їм зручно прилетіти в Україну і також подивитися на свою інвестицію», – підкреслив І. Йоффе .

Він додав, що ізраїльські інвестори активно вкладають лише в ті проекти, де бачать, що бізнес ведеться чесно і прозоро. Перед тим, як вкладати кошти в Україну аналітики довго вивчали ринок і вирішили розпочати співпрацю саме з компанією «Really Building». Вона стала однією з перших, які налагодили активну роботу з іноземними інвесторами і викликала у іноземців високий рівень довіри. На даний момент «Really Building» вже має кілька об’єктів, де частка іноземних інвесторів становить майже третини. «Якщо ми говоримо про самому максимально об’єкті … я думаю, що це в районі 30%. Всі задоволені! », – сказав І. Йоффе.